ابزار رایگان وبلاگ

طرح تعالی مدیریت کیفیت مدار نمونه دولتی فرزانگان

اسلایدر

مصاحبه با جان کانوی - قسمت اول

اشلايشر: جان کانوي، خيلي خوش آمديد به مدرسه‌ی بين‌المللي تايستاني رياضي براي دانش‌آموزان در اينجا، دانشگاه جاکوبز در شهر برمن. به چه دليل اين دعوت را قبول کرديد؟

 

 

 

کانوي: من درس دادن را دوست دارم و همچنين به صحبت کردن براي جوانان علاقه بسيار دارم و اميدوارم که از اين موقعيت لذت ببرم. من عادت دارم درباره خودم صحبت کنم، چه ايستاده و چه نشسته.

 

اشلايشر: تا کنون اين اتفاق براي شما افتاده که مردم در حين صحبت کردنتان شما را ترک کنند؟

 

کانوي: بله، بعد از گذشت ۵ يا ۶ ساعت از درس دادن چيزي، مردم پا به فرار مي‌گذارند. همان طور که مي‌دانيد دانش‌آموزان بريتانيايي همانند دانش‌آموزان آلماني منظم نيستند.

 

اشلايشر: در اين مدرسه تابستاني دانش‌آموزان زيادي از ۲۵ کشور مختلف با سطح معاشرتي متفاوت شرکت کرده‌اند و برخلاف آنچه گفتيد فرار نکرده‌اند. شما يک استاد در دانشگاه پرينستون هستيد و مردم بسياري جهت تحصيل با استادي مثل شما به دانشگاه پرينستون مي‌آيند...

 

کانوي: بله تا حدودي!

 

اشلايشر: و الان شما برای دانش‌آموزان آمده‌اید، البته دانش‌آموزاني که ما در اينجا داريم اغلب جوان‌تر از دانش‌جویان پرينستون هستند. آيا براي شما تفاوتي مي‌کند که به دانش‌آموزان مدرسه تابستاني آموزش دهيد؟

 

کانوي: افراد براي من تفاوتي ندارند و من با همه يکسان صحبت مي‌کنم. من در دانشگاه پرينستون، هم درس‌هاي دوره‌ی کارشناسی و هم درس‌هاي دوره‌ی تحصیلات تکمیلی را تدريس مي‌کنم. من در آمريکا زیاد به این چنين مدرسه‌ها و مراسمي از اين قبيل رفته‌ام و واقعا هيچ گاه روش تدريسم را تغيير نداده‌ام. من روش تدريسم را خيلي عوض نکرده‌ام. اگر دانش‌آموزي جوان‌تر باشد من زياد وارد جزئيات نمي‌شوم، اما اين مساله چیزی را تغيير نمي‌دهد. در واقع من يک رياضي‌دان خیلی ابتدایی (elementary) هستم.

 

اشلايشر: در واقع شما يک رياضي‌دان خيلي عمیق ابتدایی هستيد.

 

کانوي: من تعريف شما را قبول مي‌کنم، اگر به معناي واقعي کلمه باشد اما ...

 

اشلايشر: بله همين طور است.

 

کانوي:... چگونه ممکن است اين را بگويم؟ اين که  بخواهيم بحث‌های ساده و بچه‌گانه را در نظر بگیریم و چيز جديدی در آنها پيدا کنيم خیلی سخت‌تر است. حتي پيدا کردن چيز جديدی در بحث‌هاي خط مقدم رياضي هم دشوارتر است. در نگاه اول همه چيز ساده به‌نظر مي‌رسد، اما بعدا مي‌فهمي که به آن سادگي که قبلا گفته شده بود نیست.

 

اشلايشر: من کمي گيج شدم، چرا که شما يکي از افراد در خط مقدم رياضيات و شايد خط مقدم رياضيات غير‌منتظره هستید.

 

کانوي: من فکر می‌کنم آخرين عبارت را مي‌توانم قبول کنم. اما اين رياضيات من است. من اعداد سورئال را کشف کردم که بي‌شک بسيار عجيب هستند. و تعاريف آنها کاملا ابتدایی است. پيش از اين نه هيچ کس درباره آنها انديشيده و نه حتي براي کشف آنها تلاش کرده بود. در رياضيات موضوعات باارزشي وجود دارد. خيلي از رياضي‌دانان مشهور بر روي اين موضوعات سرمايه‌گذاري کرده و ديگر خيلي سخت است که بتوان چيز تازه‌اي پيدا کرد. بسياري از همکاران من در پرينستون يک موضوع را انتخاب کرده و در آن زمينه تخصص پيدا کرده‌اند. من اين کار را نمي‌کنم. من به چيزهاي زيادي علاقه دارم ولي در موردشان خيلي عميق نمي‌شوم. فقط تا حد متوسطي درباره‌شان به تحقيق مي‌پردازم.

 

اشلايشر: اين نشانه‌اي از تواضع شماست.

 

کانوي: در اينجا مي‌خواهم چيز ديگري درباره خودم بگويم: من بيش از حد ساده و معتدل‌گرا هستم. اگر خيلي معتدل‌گرا نبودم، بهتر از اين بودم. من در خط اعتدال کار مي‌کنم.

 

اشلايشر: اميدوارم در اين مسير موفق باشيد! با توجه به ميانه‌رو بودنتان، چه فکري ....

 

کانوي: من هرگز فکر نمي‌کنم که در کل یک آدم میانه‌رو باشم، اما ادامه بديد.

 

 

دانش آموزان در حال صحبت با کانوي

 

 

اشلايشر: بگذريم، اجازه دهید سوالي از شما بپرسم. شما چه چيزي را به‌عنوان بزرگ‌ترين ايده و دستاوردتان در نظر مي‌گيريد؟

 

کانوي: نمي‌دانم. من دستاوردهاي زيادي داشتم و هيچ  وقت در فکر يک چيز به‌عنوان بزرگ‌ترين دستاورد نبودم. همکارانم مي‌گويند شايد تحقيق بر روي نظریه‌ی گروه از بزرگ‌ترين دستاوردهاي من باشد، ولي من خودم آن را به‌عنوان بزرگ‌ترين دستاوردم محسوب نمي‌کنم. من فکر مي‌کنم اين خيلي خوب است و من خيلي خوشحالم که همکارانم به اين کار ارزش داده‌اند و اين به اين معناست که من به چشم آنها بيهوده و بي‌‌ثمر نيستم. اما‌ دو دستاورد استثنايي وجود دارند که بايد به آنها اشاره کنم. يکي از آنها که به‌تازگي رشد يافته است، قضيه اراده آزاد است و ديگري که کمي قديمي‌تر است اعداد سورئال است. اين دو براي من ارزش ديگري دارند: به‌وسيله‌ی اعداد سورئال من توانستم دنياي عظيم و جديدي از اعداد را کشف کنم. مسلما اعداد زيادي وجود دارند که غيرقابل تصور هستند ولي تا کنون کسي بيشتر از اعدادي که من کشف کردم، کشف نکرده است. در واقع اين موضوع رياضي‌دانانِ به اصطلاح محافظه‌کار را به فکر وا مي‌دارد، چراکه اين دستاورد نظریه‌ی ساده‌تري از اعداد حقيقي را نسبت به نظریه‌ی سنتي، که از حدود ۲۰۰ سال پيش تا کنون در کتاب‌ها موجود است، توليد مي‌کند. بنابراين من بسيار مفتخر و خوش‌‌شانسم که توانستم اين را پيدا کنم.

 

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 17:24 ] [ فرزانگان ]
[ ]

جلسه شورای معلمان هنرستان شهید چمران

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومي مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اسلام آباد غرب جلسه شورای معلمان هنرستان شهید چمران باحضورمعاون آموزش متوسطه درروز دوشنبه هفدهم آذرماه ماه برگزارگردید .

 

 

 

 

در این جلسه از زحمات وخدمات همکاران ارجمند آقایان رضا احمدی ،جعفر بیننده ،علیرضا رنجبر و علی احمد مرادی که به افتخار بازنشستگی نایل شده اند، تجلیل به عمل آمد.

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 17:14 ] [ فرزانگان ]
[ ]

بازدید معاون سواد آموزی اداره کل آموزش وپرورش استان کرمانشاه از آموزش وپرورش اسلام آباد غرب

بازدید معاون سواد آموزی اداره کل آموزش وپرورش استان کرمانشاه از آموزش وپرورش اسلام آباد غرب

 

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 17:13 ] [ فرزانگان ]
[ ]

مراسم تودیع امیر علی سامانی فرمانده پادگان الله اکبر شهرستان اسلام آباد غرب

مراسم تودیع امیر علی سامانی فرمانده پادگان الله اکبر با حضور مدیران ادارات شهرستان اسلام آباد غرب درروز دوشنبه 17 آذر ماه در پادگان الله اکبر برگزارگردید.

 

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 17:12 ] [ فرزانگان ]
[ ]

حضور آموزش و پرورش کرمانشاه در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان

 

 

غرفه دستاوردهای حوزه مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی و اعتیاد اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان برپا می باشد.
به گزارش اداره روابط عمومی آموزش و پرورش کرمانشاه، ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه ضمن ابراز رضایت از برگزاری نمایشگاه و تشکر از همکاری دستگاه های اجرایی استان برای حضور در نمایشگاه گفت: این نمایشگاه که با زحمات و تلاش های مسوولین برگزار شده است، نمایانگر پیشرفت استان کرمانشاه در زمینه پژوهش و فناوری است.
بر اساس این گزارش بیش از 15 سخنرانی در خصوص دستاوردهای حوزه پیشگیری، مهارت های حل مسئله، ارتباط موثر با نوجوانان و شناخت عوامل محافظ و خطر توسط آموزش و پرورش استان و همچنین برگزاری بیش از 6 کارگاه آموزشی در این نمایشگاه از دیگر برنامه های جنبی غرفه دستاوردهای حوزه مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی و اعتیاد است.
گفتنی است نمایشگاه پژوهش و فناوری استان کرمانشاه به مناسبت هفته پژوهش از پانزدهم تا بیستم آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه استان برپا می باشد.

 

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 17:10 ] [ فرزانگان ]
[ ]

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران :

 

 

 
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با ابیان این که آموزش وپرورش پایه گذار توسعه پایدار درکشوراست ،گفت :باید پایه‌های توسعه فرهنگی و اجتماعی را در آموزش و پرورش بنا کرد.
 

به گزارش مرکزاطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش وپرورش ، پیش از ظهر امروز سیدرضاصالحی امیری دربازدید وزیر آموزش وپرورش ومعاونان آن از سازمان اسناد وکتابخانه ملی، اظهارکرد: دکتر فانی یکی از اعضای هیئت امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی است و امروز در واقع به خانه خودشان آمده‌اند.

صالحی امیری با اشاره به اهمیت آموزش پرورش در توسعه کشور، گفت: باید پایه‌های توسعه فرهنگی و اجتماعی را در آموزش و پرورش بنا نهیم.

وی بابیان این که کتابخانه ملی دریایی از اسناد و نسخ ارزشمند را در اختیار دارد و این اسناد و نسخ خطی میراث معنوی ما به شمار می‌روند،افزود: در این کتابخانه به دلیل اهمیت میراث معنوی کمیته حافظه جهانی را فعال کرده‌ایم که ریاست آن را دکتر سلطانی‌فر برعهده دارند و تاکنون 42 اثر را در سطح ملی، چهار اثر را در سطح منطقه و هفت اثر را در سطح بین‌المللی به ثبت یونسکو رسانده‌ایم.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی  تصریح کرد: این سازمان از ظرفیت پژوهشی بسیار بالایی برخوردار است که تاکنون مدیران کشور کمتر به ظرفیت‌های و قابلیت‌های آن توجه کرده‌اند.

صالحی امیری با اشاره به اهمیت دیجیتال‌سازی کتاب‌ها، گفت: قدمت برخی کتاب‌هایی که در کتابخانه ملی نگهداری می‌شود قریب به 1114 سال است و این کتابخانه آثار ارزشمندی را در اختیار دارد، همچنین قصد داریم بخش منابع خارجی را نیز تجهیز کنیم که برای تأمین نیازهای این بخش نیاز به ذخائر ارزی داریم.

وی افزود: بخش نسخ خطی کتابخانه ملی، غنی است اما قصد داریم که این بخش را با خریداری نسخ خطی ایرانی که در سایر کشورها نگهداری می‌شود، غنی‌تر کنیم. بخشی از این امر نیز با واسپاری نسخ خطی از سوی مردم به کتابخانه ملی محقق می‌شود.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با بیان این که در حال حاضر بیش از 400 هزار نسخه خطی در منازل شخصی نگهداری می‌شود، خاطرنشان کرد:قدمت این کتاب‌ها در خانه‌ها شخصی در حدود 50 سال است درصورتی که با توجه به امکانات کتابخانه ملی می توان آن ها راتا 500 سال نگهداری کرد. 

 

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 15:52 ] [ فرزانگان ]
[ ]

اهدای منزل مسکونی بانوی خیر شیروانی به آموزش و پرورش

 

بانوی خیر شیروانی منزل مسکونی خود را به آموزش و پرورش اهدا نمود.
 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان خراسان شمالی، خلیل چاره ساز مدیر آموزش و پرورش شهرستان شیروان گفت: بانوی خیر شیروانی یک باب منزل مسکونی خود واقع در شهرک امام این شهرستان را به آموزش و پرورش اهدا کرد.

وی ارزش این منزل اهدائی را که در شهرک امام قرار دارد و جهت استفاده در امر مدرسه سازی اهدا گردید، 150 میلیون تومان برآورد نمود وافزود: امیدواریم این گونه اعمال نیکوکارانه در منطقه گشترش یابد و مردم منطقه بیش از پیش در امر مدرسه سازی و ساخت فضاهای آموزشی، آموزش و پرورش را یاری نمایند.

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 15:51 ] [ فرزانگان ]
[ ]

همایش روز جهانی معلولان در همدان برگزار شد :

 

همایش استانی گرامی داشت روز جهانی معلولان به مناسبت ۱۲ آذرماه ، در مدرسه استثنایی مدرس همدان برگزار شد.
 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش و به نقل از سازمان آموزش و پرورش استثنایی، بصیری در همایش گرامی داشت 12 آذرماه در مدرسه استثنایی "مدرس" اظهار داشت: معلولیت محدویت نیست و انسان‌های معلولی در جامعه زندگی می‌کنند که با توجه به موفقیت‌های آن‌ها و تلاش برای رسیدن به اهداف خود می‌توانند الگوی خوبی برای انسان‌های سالم باشند.

بصیری با اشاره به تلاش اولیا و مربیان معلولان در مدارس استثنایی افزود : هرچه در این حوزه فعالیت بیشتر باشد، تلاش بیشتری مورد نیاز است، ضمن اینکه در طول سال شاهد تلاش‌های مفید و اثرگذار مربیان در این مراکز هستیم.

وی با بیان اینکه آموزه‌های دینی بسیاری در رابطه با خدمت به معلولان داریم، افزود: کمک و توجه ما می‌تواند چراغ روشنی در رسیدن معلولان به اهداف خود که همان کسب جایگاه اجتماعی و مدارج علمی است، باشد.

 

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 15:49 ] [ فرزانگان ]
[ ]

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اعلام کرد :

 

 

 
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش استثنایی کشور تاکید کرد: بهترین شرایط تحصیلی باید برای دانش آموزان استثنایی فراهم شود و دولت در این خصوص تلاش جدی دارد.
 

 

 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان آموزش و پرورش استثنایی، مجید قدمی در همایش روز جهانی معلولان و تجلیل از برگزیدگان مسابقات کشوری در استان خوزستان ،در تالار مهتاب اهواز برگزار شد گفت: وضعیت معلولان جامعه نسبت به گذشته تغییرات بسیاری داشته و امروز در جامعه شاهد بروز توانایی های این قشر در تمامی زمینه ها هستیم.

رئیس آموزش و پروش استثنایی کشور بیان کرد: برخی افراد در اولین برخورد با فرد معلول تصور می کنند با فردی ناتوان مواجه شده اند ،در حالی که امروز دانش آموزان استثنایی کشور در تمامی حوزه های اجتماعی ،ورزشی و علمی حضور یافته و توانایی های خود رابه خوبی نشان داده اند.

وی با اشاره به اینکه یکی از شاخص های نظام های آموزشی میزان توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان است گفت: اگر بخواهیم یک نظام آموزشی پویا داشته باشیم باید به تفاوت بین دانش آموزان و عدالت اجتماعی در ارایه خدمات توجه ویژه ای داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: معلولیت مشکل یک فرد نیست بلکه مشکل جامعه است و باید تلاش شود شرایط لازم را برای حضور موفق معلولان در جامعه فراهم شود.

قدمی با اشاره به فراهم کردن فضاهای شهری و عمومی برای معلولان گفت: پیامبر اکرم(ص) توجه ویژه ای به وضعیت معلولان داشتند و در روایات مختلف این مسئله عنوان شده است و اکنون نیز مسوولان باید با نگاهی ویژه به وضعیت معلولان در تمامی نقاط کشور مشکلات این قشر از جامعه را حل کنند.

وی بیان کرد: در دولت تدبیر و امید تلاش خواهیم کرد که اقداماتی مثبتی که در گذشته آغاز شده و بنا به دلایلی در برهه ای از زمان متوقف شده باردیگر از سر گرفته شود .

گفتنی است؛ در پایان این همایش معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور به مربیان و هنرمندان معلولی که در این همایش برنامه های هنری اجرا کردند، هزینه سفر به مشهد مقدس را هدیه کرد.

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 15:46 ] [ فرزانگان ]
[ ]

وزیر آموزش و پرورش : توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی

 

وزیرآموزش وپرورش با بیان این که دانش‌آموزان تا به مسئله ای برخورد نکنند درصدد پیدا کردن پاسخ آن بر نمی آیند گفت: توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی روحیه پرسشگری دردانش آموزان را افزایش می دهد.
 

به گزارش مرکزاطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، پیش از ظهر امروز علی‌اصغر فانی در بازدیداز سازمان اسناد وکتابخانه ملی، با اشاره به سخنان رئیس جمهور دربازگشایی مدارس در مهرماه سال 1392 ،اظهارکرد: توسعه فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی و تقویت روحیه پرسشگری دانش‌آموزان  از اهداف اساسی آموزش وپرورش است.

 وی آشنایی دانش آموزان با گنجینه عظیم کتابخانه ملی رابسیار ارزشمند خواند وافزود: باید از ذخائر این مجموعه برای استفاده نسل‌های آینده بهره‌برداری کنیم.

عضوکابینه تدبیر وامید تصریح کرد: همچنین با توجه به فراگیر بودن آموزش و پرورش در سطح کشور می‌توانیم طرحی را برای دعوت خانواده‌ها برای واسپاری نسخ خطی به کتابخانه ملی را به اجرا برسانیم.

فانی دارالفنون را نخستین مدرسه ایرانی و افتخاری برای آموزش و پرورش معرفی وخاطرنشان کرد: سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به عنوان نماینده آموزش وپرورش ماموریت داردتانسبت به بازسازی این بنای ارزشمند فرهنگی اقدامات لازم راانجام دهد.

وی ازهمکاری خوب شهرداری تهران برای احیای مدرسه دارالفنون خبرداد وافزود: هماهنگی‌های خوب سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هم درمرمت دارالفنون موثربوده است.

وزیرآموزش وپرورش ادامه داد:آموزش وپرورش می‌تواند از تجارب و همکاری‌های سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در احیای محل مدرسه دارالفنون استفاده کند و قصد دارد مدرسه دارالفنون را به عنوان مرکز اسناد آموزش و پرورش بازسازی کند.

شایان ذکراست؛ به پیشنهاد رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی مقرر شد نماینده‌ای از سوی این سازمان و وزارت آموزش پرورش ابعاد همکاری این سازمان و وزارتخانه را بررسی کنند و حجت الاسلام دکتر محمدیان معاون وزیر آموزش و پرورش و دکتر خسروی معاون سازمان اسناد و کتابخانه ملی برای این امر انتخاب شدند.

[ دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, ] [ 15:45 ] [ فرزانگان ]
[ ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد